ABCČĆDĐEFGHIJKLLJMNNJOPRSŠTUVZŽ

Rođena 1989. godine u Zagrebu. Diplomirala je i magistrirala na Odsjeku dramaturgije na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. Od 2011. godine članica je Hrvatskog društva dramskih umjetnika a od 2015. Hrvatskog centra za dramski odgoj. 

Umjetnička je voditeljica Teatra Tirena gdje radi i kao dramski pedagog. Dvije je godine pisala za kazališni web portal Teatar.hr. 

Radila je kao dramaturg na predstavama „Raditi! Raditi... / pokušaji 6, 9, 11“, „Dvolična igra“, „S/nalazim/se“, „Genijalni genije“, „To je to?“, „Mala vještica“ i „Ružičasta sanjarica“ za koju je napisala i tekst koji je bio nominiran za Nagradu publike Teatra.hr u kategoriji tekst godine. Za „Ružičastu sanjaricu“ je na 6. Malom Maruliću dobila nagradu za najbolji tekst. 

2009. godine dobila je treću nagradu 'Marin Držić' za dramski tekst „Dok nas smrt ne rastavi“. Za tekst „I živjeli su sretno...?“ koji joj je postavljen 2012. na Sceni Gorica POU Velika Gorica dobila je Nagradu publike Teatra.hr za tekst godine. Iste je godine u produkciji Hrvatskog radija snimljena i emitirana njezina radiodrama „Izgledaš isto kao ona“. 

2013. godine s tekstom „Do posljednje kapi krvi“ osvaja drugo mjesto u projektu A4 Kazališta Kerempuh a njena radio drama „Mirni gaj“ emitirana je na Hrvatskom radiju

2015. joj je drama „Tri treća tromjesečja“ objavljena u književnom časopisu Fantom

U Teatru Tirena postavljeni su joj je tekstovi „Tko je to izumio“ (2013.) i „Preko grma, preko trna... (priče iz hrvatskih narodnih predaja)“ (2014.). U Maloj sceni joj je osim „Ružičaste sanjarice“ postavljen i tekst „Mala vještica“ (2015.)

S još troje kolega na Akademiji dramske umjetnosti pokrenula je projekt DeSADU – javna čitanja tekstova studenata dramaturgije za koji su dobili i Rektorovu nagradu. Dvije je godine bila umjetnička voditeljica KRADU – Kazališne revije ADU. 

2013. sudjelovala je na 8. svjetskom kongresu dramske pedagogije IDEA u Parizu kao dio projekta YOUNG IDEA.Facebook! TwitThis